tirsdag den 13. april 2010

Vores sommer looks!

Vi tog det sommertøj man nu har læggende fremme i april og fandt 4 super cool sommer looks! Vi har taget en masse billeder vi håber i kan blive inspireret af.

Modeller: Ida (pigen med lyst hår) og Sophia (pigen med mørkt hår)
Fotograf: Vera 
Stylister: Johanne og Josefine, Ida, Vera

                           Tøj Ida: T-shirt med print fra Topshop, nederdel fra Weekday, halskæde fra                     Forrestandbob, solbriller fra Forrestandbob, kjole med cupcakes fra Monki.

Tøj Sophia: Shorts fra Sparkz, trøje Patricia Pepe, solbriler Forrestandbob, kjole Weekday og armbånd fra H og M

xoxo Fourteen's fashion.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej fourteen's fashion. Har lige spottet jeres blog, måtte bare stoppe for WOW hvor er den fed!!!! Og mega gode inlægs;) Jeg tror i bliver rigtig kendte en dag for jeg har aldrig set noget så rørende:) (på den gode måde) Er der andre måder jeg kan følge jeres blog???
Kærlige Hilsner Samantha Shoumann

Fourteen's fashion sagde ...

Kære Samantha!
Du kan for eksempel blive fast læser og ellers er der vores facebook grupper, hvis du altså har facebook? Men vi opdaterer bloggen løbene og der kan du jo selvfølgelig læse, kommentere og så videre. Fedt at du læser med! Hvordan har du fundet bloggen, for vi vil gerne vide hvordan folk finder bloggen?
xoxo Fourteen's fashion.

Anonym sagde ...

Hej igen:)
jeg har ikke facebook - synes personligt at folk på facebook udleverer dem selv alt, alt for meget... men whatever... syntes virkelig at det er en helt FANTALISTISK blog i piger har lavet:) jeg fandt den da mig og en kollega sad og bladrede blog's igennem så kom vi til danne HELT fantastiske blog!... THATS IT!

hilsen Samantha

Luxii sagde ...

forlængerledning

Anonym sagde ...

hej
jeg har kigget på ida's gaderobe og komenterede med et spørgsmål: hej, super fedt armbånd... har ikke hørt om designeren sofie hummer før... ved i hvor man kan købe det?
jeg tror ikke i har set spørgsmålet endnu, men jeg er stadig meget intresseret i et svar:)
xoxo

Fourteen's fashion sagde ...

Hej anonym!
Armbåndet var i Johanne's garderobe, men Sofie Hummer er ida's lillesøster. Hun har lavet et til Johanne og et til Vera, på en bestilling vi gav hende:)
xoxo Fourteen's fashion!
Ps. undskyld vi ikke lige fik læst din kommentar på det andet indlæg!