torsdag den 13. maj 2010

Navne tasker!

Vi har tidligere lagt noget ud om 'the Alexa bag', fra Mulberry, opkaldt efter Alexa Chung, men der findes jo egentlig rigtig mange tasker der er opkaldt efter kendte. Her giver vi dig de mest kendte:


                                                                     
Den eksklusive:

'Birkin bag', opkaldt efter Jane Birkin, fra Hermés.
 Tasken laves mest i eksklusive skind. Det dyreste skind er krokodille, men der er også meeeget lang ventetid på den. Den på billedet er i strudseskind og koster da også kun små 100.000 kr... Pengene går dog til velgørenhed! Derudover har Jane's datter Charlotte Gainsbourg også fået opkaldt en taske efter hende nemlig Charlotte bag. Helt præcist hedder den '24 Heure' og er designet af Gerard Darel. Her kommer lige nogle billeder der har noget af gøre med denne taske:Jane Birkin...


... Og hendes datter Charlotte...

... og tasken der er opkaldt efter hende!


Den klassikske:

 'Kelly', opkaldt efter Grace Kelly, designet af Hermés.
Skuespillerinden og senere fyrstinde Grace Kelly, fik denne taske opkaldt efter hende i 1956.
Den er som 'Birkin' også meeeeget dyr og koster omkring 45.000 kr. Der kan også gå op til et år hvis du gerne vil have en af dem. Billeder:

Grace Kelly, herself, med en 'Kelly'.

Den in:


'Stam', opkaldt efter Jessica Stam, designet af Marc Jacobs
'Stam' tasken er opkaldt efter Marc Jacobs' egen veninde modellen Jessica Stam. Det er faktisk ikke 'bare' én taske, men en hel serie af tasker hvor formen er den samme, men farver og mønstre er sæsonbestemt. Den blå koster 10.000 kr, men de kan koste meget, meget mere, afhængig af størrelser og farver. Billeder:


Jessica Stam!


Hvilken en kan i bedst lide? Eller slet ikke lide?

xoxo Fourteen's fashion!

Ingen kommentarer: