tirsdag den 15. juni 2010

Sommer uanset hvad!

Okay, vi ved det. Vejret om sommeren er måske ikke liiige altid 25+ grader her i DK, men sol eller ej, man kan ikke sige at det ikke er sommer, for det er det altså! Her er nogen af vores bedste råd til hvad du kan lave indendørs og uden dørs!:

Solsommer:

1. Stranden. En klassiker der aldrig dør. Vi glæder os til saltvand, solbadning og sand! (Husk: solbriller og solcreme!)

2. Shopping. At gå i butikker er næsten sjovere når det er varmt. Storcentre er måske ikke det fede sted, men strøget er jo godt, og hvis du er i udlandet er der altid en masse spændene butikker med lækre ting du kan tage med hjem, og være næsten sikker på at du er den eneste du kender, der har den!

3. Zulu sommerbio. Ja, det er altså tophyggeligt at sidde under åben himmel og se film. Du kan se programmet på http://zulu.tv2.dk/sommerbio/.

4. Om sommeren må man jo godt være lidt impulsiv, så gør et eller andet du aldrig har prøvet før!


5. Tag billeder .Du behøver jo ikke at tage på decideret fotojagt, det er bare et godt tidspunkt at have et kamera i tasken, hverdag. Så er der jo også gode minder til senere!


Regnvejrs sommer:

1. Inviter en masse veninder over og line op til indendørs film/pige/regnvejrs/whatever hygge. Det er altså helt perfekt!

2. Forkæl dig selv. Laker dine negle, se film, tag karbad, ... you name it

xoxo Fourteen's fashion 

Ps. Har du nogen idéer? We need them!

Zulu sommerbio... du du dum dum du du du dum dum ZULU!

 Vi indrømmer det, vi er popcorn afhængige... også om sommeren!

Er vi de eneste der gerne vil lægge her og blive bare sådan lidt brune?! We don't think so!

Uhhm sommer! Meeen det er lidt snyd, billedet er fra april...
Ingen kommentarer: