tirsdag den 18. maj 2010

Lækre negle!

Neglelak er en vigtig del af et outfit. Og nu når det er blevet sommer glæder vi os til at lakere vores negle med lækre pastel farver. Vi har alle hver vores farvorit:

Vera's: "Jeg kan bedst lide en stærk postkasse rød hele året rundt. Det behøver ikke være en særlig slags bare den har kvalitet. Jeg synes rød er en rigtig skøn farve fordi den på en måde fortæller lidt om en."



Ida's: " Jeg er helt vild med grå neglelak både vinter, sommer, forår og efterår. Og som Vera siger sidder neglelakken bedst når den har kvalitet. Men en knald rød neglelak kan også være super flot til at pifte noget op."



Johanne's: "Min favorit er helt sikkert ´Mint Candy Apple´ fra Essie. Den er mintgrøn på den rigtig gode måde og bliver kun flottere her til sommer! Ellers er jeg til koral, pasteller og mørke gråblå farver om vinteren. Og så er mærket Depend vildt godt og billigt!"



Josefine's: "Jeg kan rigtig godt lide california coral fra Essie. Der er lidt pink i den, så den er ikke helt koral farvet. Om vinteren kan jeg godt lide en postkasse rød, især den fra Depend. Pasteller om sommeren er også et hit hos mig."

xoxo Fourteen's Fashion

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

lav nogle flere indlæg! :D

Fourteen's fashion sagde ...

On the way! xoxo

Anonym sagde ...

thanks ;)