tirsdag den 2. marts 2010

Vores garderober

Vi starter hjemme i Vera's garderobe, der er fyldt med farverig fashion!

Vera om hendes stil: " Jeg ville ikke sige at jeg er en pige som går klædt som alle andre. Jeg kan godt lide at fremhæve min pe
rsonlighed, ved hjælp af den måde jeg går klædt. Jeg kan godt lide tøj der er med farver, så længe at det ikke bliver for sol, sommer og glade dage agtigt. Hvis jeg skulle beskrive min stil med to sætninger skulle det nok være:
  • Noget der ikke ligner alt det andet.
  • Farver på den fede måde.
Og jeg synes faktisk ikke der er så meget andet at sige om min stil.

Johanne, Josefine og Ida om Vera's stil: "Vera's stil er unik på den måde at hun går klædt i ting andre ikke ville få øje på og får det hele til at spille fantastisk. Hendes stil er både meget feminin med også lidt boyfriend-look agtigt. Vera laver på en måde mode hun klæder sig i noget som er lidt længere tilbage i tiden men får det til at blive moderne så vi andre tænker wow det er lækkert! Hun inspirerer os.

Hvis vi skulle beskrive Vera med 5 ord:
  • Unik
  • Fantastisk farverig
  • Speciel
  • Ny moderne
  • Inspirererne
Billeder af Vera i typisk outfit:Bukser: Henrik Vibskov Sko: Pointer Blazer: Just Female

9 kommentarer:

emilie-a sagde ...

Flotte billeder v

Luxii sagde ...

god fotograf :P

lucasfckfan sagde ...

GOD FOTPGRAF igen<3

emilie-a sagde ...

God model

Fourteen's fashion sagde ...

wuhhhu det var mig der var fotograf!!! haha
Knus Ida haha

Anonym sagde ...

lækker lækker..

Anonym sagde ...

Hej piger! ser dig næsten hver dag i skolen Vera!:P men det er da ikke et typisk outfit for dig?! du har så mange fede farverige ting der kunne være meget bedere at vise her inde for det er klart mere dig! :D

Fourteen's fashion sagde ...

Hej Anonyme
vi ved jo ikke hvem du er men, det er nu altså veras stil det her! men du har ret i at hun også går i meget farverige ting!
xoxo

Anonym sagde ...

Okay hvad sker for det der Vera?! Har fandme aldrig set dig med noget af det du har på, på billederne! "et typisk outfit", hvor klamt at skrive.? Det ville sku da også være for mærkeligt at tage sådan noget tøj på i skole?!